Sandokai

Sandokai ry
Sandokai ry on keravalainen kamppailulajien monilajiseura, jossa harrastetaan Aikidoa ja Taidoa. Seura tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat harrastusmahdollisuudet lapsille, nuorille ja aikuisille.
Aikido on monipuolinen ja pehmeä kamppailulaji, joka kehittää kehonhallintaa, ketteryyttä ja itsepuolustustaitoja turvallisesti. Se soveltuu kaikenikäisille miehille ja naisille, tytöille ja pojille liikuntataustasta riippumatta. Aikidossa ei kilpailla, joten jokainen voi harjoitella omien edellytystensä mukaan ilman pelkoa vertailusta tai epäonnistumisesta.

Taido on vauhdikas ja näyttävä budolaji, jossa hallitut iskut kohdistetaan yleensä keskivartaloon. Kyseessä on puolikontaktilaji ja pääkontaktia ei ole. Taidotekniikat ovat pääasiassa erilaisia lyöntejä ja potkuja yhdistettynä taidolle ominaiseen ketterään liikkumiseen. Näyttävyyttä lajiin tuovat akrobaattiset liikkeet kuten kuperkeikat, kärrynpyörät ja voltit, joita harjoitellaan asteittain kunkin taitotason ja tavoitteiden mukaan. Taido tarjoaa haasteita ja hikeä niin kuntoilijalle kuin tavoitteellisesta kilpaurheilustakin kiinnostuneelle ja on parhaimmillaan koko perheen yhteinen harrastus!

Uusia aikuisharjoittelijoita otetaan mukaan ympäri vuoden. Uudet juniorit pääsevät mukaan kunkin kauden alussa. Ajankohtaiset ja tarkemmat tiedot kursseistamme ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät jaosten omilta nettisivuilta.

http://sandokai.fi/aikido/ & https://www.facebook.com/sandokai.aikido/
www.taidosandokai.net & https://www.facebook.com/taidosandokai/