Usein kysytyt kysymykset

​Miksi uutinen tai uusi yhdistys ei näy?

Uudet julkaisut käyvät läpi ylläpidon hyväksynnän, josta johtuu viive julkaisussa. Pyrimme tarkistamaan julkaisuja arkipäivisin mahdollisimman pian. Lisäksi lomake on aika tarkka, että kaikki kentät on täytetty (mm. kuva) ja otsikossa ei saa olla erikoismerkkejä.

Minkälainen ​kuva​ kannattaa liit​​tää uutiseen?

Hyvälaatuinen ja kiinnostava kuva, joka liittyy uutisen aiheeseen. Muistathan, että voit käyttää vain kuvia, joihin sinulla on käyttöoikeus. Kuvassa esiintyviltä ihmisiltä on hyvä kysyä lupa kuvan julkaisuun, vaikka kuva olisikin otettu julkisella paikalla.

Jos sopivaa kuvaa ei omista arkistoista mitenkään löydy, kuvia voi etsiä myös palveluista, jotka tarjoavat vapaan käyttöoikeuden kuvia, esimerkiksi:
Pixabay​.

Miksi lomake ​​ei toi​mi mo​bi​ililaitteellani?​

Lomakkeet eivät valitettavasti toimi kaikilla  mobiililaitteilla. Pöytätietokoneilla ja kannettavilla tietokoneilla palvelun pitäisi toimia moitteetta. 

Miksi lomakkeen lähettäminen ei onnistu?

​Olet todennäköisesti jättänyt pakollisen tiedon täyttämättä. Uutislomakkeella pakollisena tietona on lisäyspäivämäärän lisäksi myös lisäyksen kellonaika.  Nettisivu- ja somelinkit vaativat alkuun http:// tai www., pelkkä loppuosa ei riitä.

Voiko yhdistykselle lisätä useamman ikäryhmän?

Lisäysvaiheessa ei, mutta lähetä yhdistyksen julkaisun jälkeen sähköpostia ylläpitoon ja kerro mitkä ikäryhmät haluat lisätä.