Haussa keravalainen teko 2017

21.09.2017 klo 00:00
Keravalla valitaan ensimmäistä kertaa "Keravalainen teko 2017". Vuoden keravalaisen tekona palkitaan kuluneen vuoden aikana toteutettu konkreettinen teko, jolla on merkittävästi kehitetty Keravaa ja keravalaisuutta positiiviseen suuntaan. Teko on sellainen, joka saa hymyn huulille, kotiseuturakkauden roihuamaan ja rinnan röyhistymään ylpeydestä olla keravalainen. Palkinto annetaan teon toteuttaneelle ihmiselle tai yhteisölle.


Esimerkkejä menneiltä vuosilta, jotka olisivat voineet olla kyseisen vuoden keravalaisia tekoja:

Sherwood-kyltti juoksuportaisiin
Kerava Cruising -tapahtuman järjestäminen
Ilahdutusviestit ympäri Keravaa
Mehujen mehustaminen koko naapurustolle
Elintarvikkeiden lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen
Julkkis, joka puhuu Keravasta positiivisesti valtakunnan medioissa


Ehdotetun teon tekijä voi olla kuka henkilö tai mikä yhteisö tahansa, joka vaikuttaa Keravalla: yksityishenkilö yhteisöstä, yrityksestä, yhdistyksestä, seurasta, muusta organisaatiosta tai vaikkapa naapurustosta. Ehdotetun teon tekijä voi olla pitkän linjan toimija tai uusi tulokas vapaaehtoistoiminnan, yrittämisen tai kaupunkiaktivismin saralla. Ehdotetun teon toteuttaja voi olla yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut keravalainen tai Keravalla toimiva henkilö tai yhteisö.

Ehdota vuoden 2017 keravalaista tekoa

Kuka tahansa voi ehdottaa vuoden keravalaista tekoa alla oleva linkin kautta 12.9. – 1.10.2017.

Voit vastata kyselyyn useammin kuin kerran, jos mielessäsi on useampi merkityksellinen teko, joka ansaitsee tulla mainituksi:
https://www.webropolsurveys.com/S/DC2C468C45196363.par

Voit myös käydä ehdottamassa tekoa Sampolan palvelukeskuksen yhteispalvelupisteessä, Kultasepänkatu 7, aukiloloajat.

Ehdotukset kootaan äänestykseen

Ehdotukset kootaan julkiseen äänestykseen, joka avataan 9.10. Äänestys on käynnissä 29.10. asti. Äänestyksessä olevat ehdotukset esitellään kaupungin nettisivuilla, KreavaKeravan Facebook-sivustolla ja äänestyskyselyssä.

Mikäli käy niin ilahduttavasti, että ehdotuksia on kymmenittäin, esikarsimme äänestykseen noin kymmenen parhaiten keravalaista tekoa ilmentävää ja laajimmin iloa tuottanutta ehdotusta.

Vuoden keravalainen teko on eniten ääniä saanut ehdotus. Äänestyksen tuloksen vahvistaa Vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunta. Voittaja, "Keravalainen teko 2017", palkitaan joulukuussa stipendillä.

Lisätietoja:

Anna Evilä, Keravan kaupunki, projektipäällikkö,
anna.evila(at)kerava.fi, 040 318 2879
Päivitetty 22.09.2017 klo 08:00
Päivitetty 22.09.2017 klo 08:00